Dětský den 2012

30.06.2012 00:00

V sobotu 30.6. se uskutečnil v obci Bílavsko dětský den. Pro děti byli připravené různé soutěže a zábavné hry, jako například hádání předmětů z pytlíku, vytahování míčků z vody pomocí lžíce a další..
Velkou zásluhu a poděkování za ochotu patří hasičům z Bystřice pod Hostýnem, kteří ukázali a vysvětlili stříhání havarovaného vozidla a zároveň také vyprošťování lidí. Dále si děti mohli prohlídnout hasičské auto z kabiny, obléct se do hasičské uniformy nebo vyzkoušet tlak vody v hadici při stříkání.
Také bych chtěla poděkovat malířce na obličej (Facepainting) z Valašského Meziříčí, která celých 5 hodin nepřetržitě malovala různé motivy na obličej a tělo. A zájem neměli jen děti, ale i někteří dospělí.
Pak se děti mohli svést na koni či poníku, nebo zahrát fotbal a jiné míčové hry. Pro ty, kterým už vyhládlo, byly nachystané speciality na grilu formou makrely, vepřové krkovice nebo voňavé klobásy z udírny. Kdo chtěl, byl i párek v rohlíku.
Pro spestření odpoledne se uskutečnila tombola o hodnotné, ale i zajímavé ceny a na večer pro ty co vydrželi, byla diskotéka a "večerní fotbal" pro dospělé. Vstupné bylo dobrovolné se sladkou odměnou.

Kontakt

+420 775 379 003 jiri.urban99@seznam.cz