Dětský den 2014

05.07.2014 00:00

V sobotu 5. 7. 2014 proběhl v obci Bílavsko dětský den. Počasí nám opravdu přálo a tak jsme se všichni, ale hlavně děti mohly těšit na spoustu atrakcí. Byly nachystané různé jednoduché soutěže za sladké ceny a poté byl dětem vydán na památku diplom a pamětní list. Všichni si mohli zastřílet ze vzduchovky, zaskákat v pytli nebo zkusit zručnost a šikovnost na chůdách.

Dále se děti mohly vyřádit ve skákacím hradě, povozit se na koních. Také nechyběla ukázka výcviku psů, kde si občané mohli na vlastní kůži vyzkoušet výstroj při cvičení psů a také jejich akci. Po celý den jsme si mohli prohlédnout automobilové veterány, nebo se dokonce i v jednom projet. Nesmíme zapomenout i na psí spřežení, kde psi místo saní táhli koloběžku a děti se mohli svést.

Občerstvení bylo bohaté a k dobré náladě a k večernímu posezení hrála skupina Atlanta Rock.

Tímto bychom chtěli poděkovat Sportovnímu občanskému sdružení pod Chlumem za uspořádanou a vydařenou akci, majitelům automobilových veteránů, všem majitelům psů za ukázky výcviku a zábavu pro děti, rodině Slabíkovi za projížďku na koních, půjčení skákacího hradu z Holešova, skupině Atlanta Rock a všem, kdo se na akci podíleli. 

Kontakt

+420 775 379 003 jiri.urban99@seznam.cz