Rozsvícení vánočního stromku + mikuláš, anděl a čert 5.12.2012

05.12.2012 00:00

Měsíc před rozsvícením vánočního stromku se scházela dobrovolná skupina matek a dětí, kteří vyráběli vánoční ozdoby na stromek. Věškerý materiál jim zajistilo Sportovní občanské sdružení pod Chlumem. Celkově se děti na výrobu ozdob sešly 4krát.
Strom byl uříznut na Chlumě s dovolením p.Lišky.
Osvětlení zařídilo město Bystřice pod Hostýnem. Vzniklé problémy řešilo město postupně.(pro info - Rohan ozdobyl strom žárovkamy, ale svítila jen polovina. Zbytek dodal po několika telefonátech hodinu před ofiiálním rozsvícením stromku. Mezi 15:00 - 15:50 hodin a akce měla začít v 16:00 hodin.)
Na začátek zazpívaly místní děti z Bílavska, které chodily načvičovat zpěv každou neděli. Ve zpěvu je vedla Kristýna Fojtková, které moc děkujeme za ochotu.
Stromek byl rozsvícen v 17:00 hodin. Písně a koledy navodily vánoční atmosféru.
Poté následoval příchod mikuláše s andělem a třemi čerty. (Jiří Táborský, Martina Perutková, David Zicháček, Stanislav Kotas a Ondřej Suchánek)
Po rozdání balíčků, zazpívání písniček a zarecitovaní básniček se všichni rozešli domů.
Na občerstvení byl vánoční punč, grog nebo svařák.

Všem, kteří se podíleli na výrobě vánočních ozdob moc děkujeme.
Zároveň chci poděkovat i sponzorům jeko je obchod Kouřil, BTK, Albert za dary, ze kterých se zhotovily balíčky pro zpívající děti. Sponzory obešla Veronika Zicháčková.

Stromek zdobili:
Josef Urban, Veronika Zicháčková, Petra Láníková, Erika Táborská a Jiří Urban.
Elektriku zkoušel:
Jiří Mareš

Kontakt

+420 775 379 003 jiri.urban99@seznam.cz